سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 6
کل بازدید : 21662
کل یادداشتها ها : 9
خبر مایه


عوامل بسیاری ممکن است به ناتوانی جنسی منجر شود. گاهی این عوامل مرتبط با یکدگر هستند و نیاز به ترکیبی از درمان ها است.

  • فیزیکی:  عوامل فیزیکی که ممکن است باعث به وجود آمدن ناتوانی جنسی شوند شامل ورم مفاصل، مشکلات ادراری، جراحی و آسیب دیدگی لکن، خستگی، سردرد و اختلالات عصبی می باشد. بعضی داروها مثل داروهای ضد افسردگی، فشارخون، آنتی هیستامین و داروهای مخصوص شیمی درمانی می تواند باعث کاهش میل جنسی و ناتوانی در رسیدن به حالت ارگاسم شود.
  • هورمونی:  در دوران میانسالی، یائسگی کارایی جنسی خانم ها را تحت تاثیر قرار می دهد. کمبود استروژن بعد از یائسگی در واکنش جنسی شما و همچنین در دستگاه تناسلیتان تغییراتی ایجاد می کند. پوست روی دستگاه تناسلی نازک تر شده و این مسئله باعث باریک تر شدن دهانه ی واژن میشود، به خصوص اگر فعالیت جنسی نداشته باشید. همچنین برجسته و لیز شدن مهبل در طی تحریک جنسی کندتر انجام می گیرد. این عوامل باعث میشود که رابطه ی جنسی دردآور شده و رسیدن به ارگاسم کندتر صورت گیرد.
  • روحی و اجتماعی:   عوامل روحی و روانی که باعث مشکلات جنسی میشود شامل مشکلات عاطفی مثل اضطراب، افسردگی و استرس و همچنین سابقه سوء استفاده ی جنسی می باشد. ممکن است برای شما ایفای نقش ها و کارهای مختلف مثل کار در بیرون، کار خانه، مادر بودن و مراقبت از والدین سالخورده، دشوار به نظر بیاید. سن و سلامتی همسر، احساس شما نسبت به او و نظر شما نسبت به بدن خودتان و همسرتان عوامل دیگری هستند که ممکن است باعث به وجود آمدن مشکلات جنسی شوند. عوامل فرهنگی و مذهبی نیز در این زمینه بسیار موثر می باشند.


درمان مشکل

برای مشکلات جنسی، پزشک متخصص درمان های ریشه ای را انجام می دهد. اگر استفاده از این داروها با عوارض جانبی همراه بود، پزشک نحوه ی درمان و داروهای شما را تغییر خواهد داد. در تغیرات فیزیکی که به خاطر یائسگی ایجاد می شود مثل باریک و خشک شدن واژن، نیاز به درمان های هورمونی است. برای تقویت ماهیچه های واژن و افزایش قدرت تحریک پذیری جنسی، پزشک ورزش هایی ساده، استفاده از ویبراتور، یا دستگاه های محرک دیگر را پیشنهاد خواهد کرد. پیشنهادات مفید دیگر شامل، تغییر وضعیت در طی نزدیکی و تمریناتی برای ریلکسیشن ماهیچه ها میشود.

برای مشکلات روحی و رابطه ای، پزشک مشاوره و روان درمانی را توصیه خواهد کرد. این درمان ها اغلب شامل آموزش های جنسی می باشد که به شما کمک خواهد کرد با فیزیولوژی بدنتان آشنا شوید و بتوانید تحریک جنسیتان را بالا ببرید.

 

رابطه ی مغز و جسم

واکنش جنسی در خانم ها مسئله ای بسیار پیچیده بوده و نیاز به ارتباط مغز با جسم است.

مغز مهمترین آلت جنسی در بدن شماست. واکنش مغز به خیالات، نظرات، تصاویر، بو و لمس های جنسی است که باعث تحریک می شود.

واکنش جنسی رابطه ی بسیار عمیقی با احساس شما نسبت به همسرتان و میزان تحریک شدن شما دارد. اکثر خانم ها رابطه ی جنسی را برای این برقرار می کنند تا بتوانند صمیمیت بیشتری با همسر یا شریک جنسیشان داشته باشند و احساسات او را بیشتر به سمت خود جلب کنند. برای خانم ها، صمیمت احساسی مثل لمس کردن و گرفتن دست ها، برای صمیمیت جنسی مسئله ای حیاتی است. سعی کنید با همسرتان در رابطه با احساسات خود صحبت کنید، این کار باعث خواهد شد که بتوانید صمیمیت بیشتری با او برقرار کنید.

اولین قدم درست برای آنهایی که از مشکلات جنسی رنج می برند، شناخت مشکلشان و مراجعه به پزشک متخصص می باشد.

 

کشف صمیمیتی عمیق تر

نیاز به صمیمیت ربطی به سن و سال ندارد. احساس نیاز به محبت، نزدیکی احساسی و صمیمیت هیچگاه در انسان از بین نمی رود.

درست است که تغییرات فیزیکی با بالا رفتن سن روی تمایلات جنسی شما تاثیر می گذارد، اما بدانید این تغییرات باعث اذیت هیچکس نمی شود، به جز دسته ای از خانم ها که فکر می کنند این تغییرات روی کارایی جنسی و صمیمیت آنها در رابطه شان تاثیر منفی می گذارد.

 

با صحبت کردن درر مورد مشکلات و احساسات جنسی خود با همسر و پزشکتان، صمیمیتی بسیار عمیق تر را با همسرتان کشف خواهید کرد.

 

 درمان انزال زود رس

انزال زود رس چیست؟

همونطور که در مطالب قبل گفتم
انـزال زود رس بـه انـزالی غیر قابل کنترل گفته می شود که
قـبـل از نـزدیـکـی و انـجـام رابطه ی جنسی و یا مدت زمان
بسـیـار کـمـی پـس از آن بـا میزان تحریک  کم و خلاف میل
فـرد انـجـام گیـرد. ایـن مسئـلـه مـی تـواند بـاعث نارضایتی
جـنسـی در هـر دو طــرف شـده و اضـطـراب نـاشـی از ایـن
مشـکـل را بیشـتـر کنـد. انـزال زود رس یکی از متداول ترین
نـارسایی های جنسی در مردان می باشد و ممکن است
برای هر مردی در بعضی مراحل زندگی رخ دهد.

عوامل :
اکثر موارد انزال زود رس فاقد عامل یا دلیل خاص است. با بالاتر رفتن تجربه ی جنسی و سن، مردها یاد می گیرند که ارگاسم خود را به تاخیر بیندازند. انزال زود رس ممکن است با یک شریک جنسی جدید و در موقعیت های خاص اتفاق بیفتد، یا اینکه مدت زمانی طولانی باشد که فرد ارگاسم نشده باشد. عوامل روانی مثل اضطراب، احساس گناه، یا افسردگی نیز ممکن است منجر به انزال زودرس شوند. از آنجا که مصرف مشروبات الکلی، ارگاسم را به تاخیر میندازد، قطع مصرف این نوشیدنی ها قبل از برقراری رابطه ی جنسی نقش مهمی در این مشکل خواهد داشت. در برخی موارد، انزال زودرس ممکن است به خاطر عوامل پزشکی مثل مشکلات هورمونی، آسیب های جسمی و یا عوارض جانبی بعضی داروها باشد.

علائم  
نشانه ی اصلی انزال زودرس، انزالی غیر قابل کنترل است که قبل از نزدیکی و انجام رابطه ی جنسی و یا مدت زمان بسیار کمی پس از آن اتفاق بیفتد. این انزال با میزان تحریک  کم و خلاف میل فرد انجام گیرد.

روش تشخیص
متخصص و پزشک مربوطه سابقه ی جنسی و پزشکی شما را بررسی خواهد کرد و آزمایشات کلی را انجام خواهد داد. ممکن است پزشک بخواهد با همسر شما نیز صحبت کند، چون انزال زود رس ممکن است دلایل بسیاری داشته باشد. پزشک مربوطه آزمایشات لازم را انجام می دهد تا مشکلات پزشکی فرد را بررسی کند.

روش درمان
در بسیاری موارد، هیچ درمانی برای انزال زود رس وجود ندارد و خود به خود درمان میشود. انجام تمرینات ریلکسیشن و استفاده از متدهای منحرف کردن حواس میتواند به به تاخیر انداختن انزال کمک کند. در بعضی مردها قطع استفاده از تنباکو، مشروبات الکلی و مواد مخدر در این زمینه بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص مربوطه از شما و همسرتان می خواهد که روی متدهایی برای به تاخیر انداختن انزال کار کنید. این تکنیک ها تشخیص و کنترل احساساتی است که باعث انزال زود رس می شود. در سایر موارد می توان برای کاهش ایجاد احساسات در آلت جنسی، استفاده از کاندوم توصیه می شود. مشاوره ها و رفتار درمانی می تواند اضطراب ناشی از این مسئله را در شما کاهش دهد.

داروهای بازدارنده ی SSRI مثل فلوکستین (پروزاک)، پاروکستین (پاکسیل)، و سرترالین (زولوف) گاهی برای این افراد تجویز می شود. این داروها به این دلیل استفاده میشوند چون یکی از عوارض جانبی SSRI، جلوگیری کردن از ارگاسم است که باعث به تاخیر انداختن انزال می شود.

توصیه ها: به بیماران، خانواده ها و همه ی افراد توصیه میشود تا به دقت علائم خودکشی را در بزرگسالان و کودکانی که داروهای ضد افسردگی مصرف میکنند کنترل کنند. این مسئله به خصوص از ابتدای درمان و با تغییر دوز داروها اهمیت بیشتری دارد.

همچنین توصیه میشود که میزان اضطراب، وحشت، آشفتگی، زودرنجی، بی خوابی، تکانشگری، خصومت و دیوانگی بیماران به دقت کنترل شود. این مسئله برای کودکان که توانایی کمتری برای کنترل این احساسات در خود دارند اهمیت بیشتری دارد.البته گفته نمیشه  که مصرف داروهای ضد افسردگی قطع شود، اما توصیه ما به کنترل این افراد و در صورت لزوم مراجعه به متخصصین مربوطه است






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ